Usluge

      Našim kupcima nudimo projektiranje i kompletnu izradu kamina: od 3D idejnih rješenja do montaže kamina i kaminskih obloga po sistemu ključ-u-ruke. Pratimo i kreiramo nove trendove u izradi kaminskih obloga koristeći prirodne materijale poput kamena, drva, stakla i keramike. U mogućnosti smo odgovoriti svim zahtjevima kupaca implementiranjem najmodernijih tehnologija. 

  Savjetujemo i pomažemo potencijalnim kupcima u odabiru idealnih sustava grijanja sukladno njihovim potrebama i navikama. Projektiramo i izvodimo sustave razvoda i distribucije toploga zraka u kućanstvu kao i sustave centralnog grijanja. Naši sustavi se odlikuju sigurnošću, pouzdanošću i efikasnošću te na njih izdajemo višegodišnje jamstvo. 

    Nudimo veliku paletu modernih vrtnih kamina-roštilja, vanjskih vrtnih modularnih kuhinja te krušnih peći renomiranog talijanskog proizvođača Edilmark, Italija. 

Vršimo sanacije postojećih trošnih dimnjaka, kao i ugradnju novih INOX dimnjaka vrhunske kvalitete. 
Prema potrebi vršimo izračune vuče dimnjaka.

Sve navedeno- izradu i oblaganje kaminskih ložišta, prodaju i montažu peletnih peći, sustave centralnog grijanja, sanacije i ugradnje dimnjaka, dobavu i sklapanje vrtnih roštilja i kuhinja, u mogućnosti smo ponuditi i na području cjelokupne Istre, otoka Cres-Lošinj, Krka, Raba i Paga. 

Skladištimo i prodajemo PELETE A1 i A2 kvalitete tijekom cijele kalendarske godine. 

      Stoga, posjetite naš izložbeni salon sa najvećom ponudom peći i kotlova na pelet Piazzetta, Superior i Biodom koji osiguravaju eleganciju i dugotrajnost . Saznajte više o isplativosti i pouzdanosti peći na pelete vodećih europskih proizvođača.

Uvjerite se u kvalitetu proizvoda i pouzdan servis koji nudimo od vrijednih servisera našeg servisnog odjela. Samo u našem izložbenom salonu uvijek možete pogledati kamine, peći, kotlove i kamine na drva i pelet u funkciji. Ovo je najbolji način prezentacije visoke kvalitete, novih tehnologija i ugodnog dizajna koji se sigurno uklapa u vaš prostor .